Salon van de mede-eigendom : een niet te missen evenement!

Maakt u deel uit van een beheerbedrijf van appartementen en bent u gepassioneerd door uw werk of bent u een van de eigenaren van appartementen die gemotiveerd zijn door de renovatie en het behoud van hun eigendom? Mis dan niet het Salon van de mede-eigendom: een niet te missen evenement!

Een beurs geheel gewijd aan mede-eigendom

De beurs voor mede-eigendom opent voor de vierde keer haar deuren op donderdag 17 november 2022 op de Heizel in Brussel. Deze beurs, die zelf gefinancierd en onafhankelijk is, heeft tot doel alle spelers die deel uitmaken van een mede-eigendom samen te brengen en gratis antwoord te geven op hun vragen over de technische, financiële en juridische aspecten van het beheer van mede-eigendom.

Een groot aantal exposanten staat klaar om u te informeren over verschillende onderwerpen zoals bankleningen, verwarming, verzekeringen en waterzuiveringsoplossingen, maar ook toegang en brandveiligheid, gevels, daken, zonnepanelen, glasvezel, laadstations en hernieuwbare energie. 

Salon van de mede-eigendom en nationaal congres vand de syndici

Het Congres Nationaal van de syndici en de bijbehorende seminars worden op dezelfde dag ook op deze locatie gehouden. Het SNCP (Syndicat National des Proprietaires et Coproprietaires) zal ook aanwezig zijn om zijn diensten, advies en steun aan alle mede-eigenaars in moeilijkheden te promoten. Daarnaast is er een speciaal auditorium op de tussenverdieping met tal van relevante presentaties over diverse actuele onderwerpen met betrekking tot mede-eigendom. U kunt bijvoorbeeld luisteren naar de presentatie van Agoria Build Your Climate over innovatieve klimaataanpak, de presentatie van Fire-Forum over brandveiligheidsmaatregelen voor laadstations, de presentatie van Leefmilieu Brussel over renovatiewerkzaamheden en de presentatie van Union des Syndics over energiegemeenschappen. Tot slot vindt u er een stand van deskundige advocaten op het gebied van mede-eigendom, die al uw juridische vragen over het recht in het kader van mede-eigendom gratis beantwoorden.  

SALON-VAN-DE-MEDE-EIGENDOM

Gratis toegang voor iedereen!

Elke partner, bedrijf, eigenaar of geïnteresseerde met belangstelling voor condominiums is welkom op de tentoonstelling. Om te profiteren van gratis toegang tot het Salon de la Copropriété en deelname aan het Congrès National des Syndics, hoeft u zich alleen maar vooraf in te schrijven op de officiële website van het evenement

Praktische informatie over het Salon van de mede-eigendom: het evenement dat u niet mag missen!

  • Datum: 17 november 2022
  • Uren: 9.30 tot 19.00 uur 
  • Plaats: Brussel – Expo Palais 10, Belgiëplein 1, 1020 Laken – Brussel
  • Prijs: De toegang tot de tentoonstelling en de raadpleging van juridische deskundigen en de deelname aan het Nationaal Congres van Syndici (beperkt aantal plaatsen) zijn volledig gratis.
  • Catering: broodjes, salades en drankjes worden verkocht op de eerste verdieping van Palais 10. 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *